Glazen

Dichtbij, ver of alletwee?


_87A5236_3

Unifocale glazen

Ziet u dingen in de verte niet scherp meer? Of heeft u juist moeite om kleine lettertjes te lezen? In dit geval heeft u nood aan enkelvoudige of unifocale brillenglazen. Deze glazen corrigeren het beeld op één afstand: ofwel dichtbij ofwel in de verte. Dankzij moderne technieken is het mogelijk om enkelvoudige brillenglazen dunner en lichter te maken. Hierdoor is het aangenamer om ze te dragen en worden je ogen niet vergroot of verkleind.

Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen zijn voor veel mensen de ideale oplossing om op alle afstanden weer haarscherp te kunnen zien. Heeft u last om in de verte te kijken en ondervindt u ook moeilijkheden om dichtbij te kijken? Dan zijn multifocale brillenglazen zeker iets voor u. Zo hoeft u niet telkens van bril te wisselen.

Bescherm uw ogen ...


... tegen licht

Dankzij intelligente en lichtgevoelige meekleurende brillenglazen heeft u een comfortabel zicht in alle lichtomstandigheden. Zo hoeft u niet steeds van bril te wisselen. De brillenglazen veranderen erg snel van kleur en bieden u een goede UV bescherming. Deze glazen zijn de ideale oplossing voor elke levensstijl. Ze werden speciaal ontworpen om stabiele prestaties te leveren in verschillende klimaatzones, regio’s en weersomstandigheden.

... tegen UV-stralen

UV-stralen zijn noodzakelijk voor de aanmaak van vitamine D en endorfine. Toch kan een te grote blootstelling schadelijk zijn voor onze ogen. Een zonnebril absorbeert de UV-stralen langs de voorkant maar reflecteert ze nog wel in uw ogen langs de achterkant van uw brillenglas. Bij een UV-behandeling brengen we op de achterkant van uw brillenglas een coating aan die elke reflectie blokkeert. Zo zijn uw ogen beschermd tegen oogveroudering of oogschade. Een UV-behandeling is beschikbaar voor uni- en multifocale glazen.

... tegen digitale schermen

Als u vaak gebruikmaakt van digitale toestellen kan u geconfronteerd worden met rode of geïrriteerde ogen, overbelaste of vermoeide ogen, hoofdpijn, troebel zicht en slapeloosheid. Een behandeling tegen blauw licht neemt deze ongemakken weg dankzij een coating die je beschermt tegen het blauwe licht van digitale schermen. Deze coating is beschikbaar voor uni- en multifocale glazen.

Brilcenter is gesloten maar blijft beperkt beschikbaar voor u.

Algemeen: Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en -controles worden uitgesteld tot nader order. Dringende oogtesten en -onderzoeken worden doorgestuurd naar een (oog)arts.

Brillen: Noodgevallen kunnen op afspraak verholpen worden. Een gebroken bril kan hersteld worden, enkel als er geen reservebril voorhanden is. Enkel hoogdringende herstellingen kunnen worden uitgevoerd.

Contactlenzen & producten: Enkel de dringende aankopen van contactlenzen en lensvloeistoffen kunnen verkocht worden. Elke aankoop die uitgesteld kan worden, dient effectief uitgesteld te worden voor wat betreft brillen en contactlenzen.

Winkel: Te allen tijde kan slechts 1 klant tegelijk in de winkel aanwezig zijn en te allen tijde blijft de winkeldeur gesloten. Dringende contactlenzen en vloeistoffen kunnen besteld worden op onze website. Na betaling per overschrijving met duidelijke vermelding van de naam van de klant kunnen de contactlenzen worden geleverd of overhandigd volgens bovenvermelde regels.

Telefonisch contact: 0473 92 72 73 | 0477 29 12 24 | 0476 35 73 04