Contactlenzen

Lenzen, iets voor u?

Contactlenzen zijn een subtiel optisch hulpmiddel omdat niemand merkt dat u ze draagt. Toch ziet u de wereld zoals het hoort. Wij bieden u verschillende soorten lenzen: daglenzen, maandlenzen, vormvaste lenzen, zachte lenzen, kleurlenzen, multifocale lenzen, enz. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte lenzen.

Innovatie

Brilcenter houdt de evolutie van contactlenzen sterk in de gaten. Er worden constant nieuwe en betere materialen ontwikkeld. Hierdoor blijft de zuurstofvoorziening van het oog optimaal. Lenzen bevinden zich op het oog en het is dus van belang om uw ogen goed te verzorgen om de kans op oogontstekingen te minimaliseren.

Oefening baart kunst.

Hoewel het enige oefening vraagt om lenzen zonder moeite in en uit te doen, hoeft u zich hierdoor niet te laten afschrikken. Brilcenter staat altijd voor u klaar met de juiste tips en tricks zodat u eenvoudig en zonder zorgen uw lenzen kunt aanbrengen en verwijderen. Oefening baart kunst. Echt!

Wilt u contactlenzen bestellen?

DIT KAN HIER
COVER_NL2

Gratis proeflenzen met Start to Lens®

Hoe weet je of lenzen iets voor jou zijn? Er is maar één manier om dat te ontdekken en dat is door ze te proberen. Daarom biedt Brilcenter je het Start to Lens®-pakket aan met:

  • gratis* proeflenzen, voor jou geselecteerd door je Start to Lens® Coach.
  • folders met informatie over lenzen dragen, daglenzen, maandlenzen en tips om er een leven lang plezier van te hebben
  • en het meest kostbare: professioneel advies en opvolging door je Start to Lens®Coach.