Contactlenzen

Lenzen, iets voor u?

Contactlenzen zijn een subtiel optisch hulpmiddel omdat niemand merkt dat u ze draagt. Toch ziet u de wereld zoals het hoort. Wij bieden u verschillende soorten lenzen: daglenzen, maandlenzen, vormvaste lenzen, zachte lenzen, kleurlenzen, multifocale lenzen, enz. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte lenzen.

Innovatie

Brilcenter houdt de evolutie van contactlenzen sterk in de gaten. Er worden constant nieuwe en betere materialen ontwikkeld. Hierdoor blijft de zuurstofvoorziening van het oog optimaal. Lenzen bevinden zich op het oog en het is dus van belang om uw ogen goed te verzorgen om de kans op oogontstekingen te minimaliseren.

Oefening baart kunst.

Hoewel het enige oefening vraagt om lenzen zonder moeite in en uit te doen, hoeft u zich hierdoor niet te laten afschrikken. Brilcenter staat altijd voor u klaar met de juiste tips en tricks zodat u eenvoudig en zonder zorgen uw lenzen kunt aanbrengen en verwijderen. Oefening baart kunst. Echt!

Wilt u contactlenzen bestellen?

DIT KAN HIER
COVER_NL2

Gratis proeflenzen met Start to Lens®

Hoe weet je of lenzen iets voor jou zijn? Er is maar één manier om dat te ontdekken en dat is door ze te proberen. Daarom biedt Brilcenter je het Start to Lens®-pakket aan met:

  • gratis* proeflenzen, voor jou geselecteerd door je Start to Lens® Coach.
  • folders met informatie over lenzen dragen, daglenzen, maandlenzen en tips om er een leven lang plezier van te hebben
  • en het meest kostbare: professioneel advies en opvolging door je Start to Lens®Coach.

Brilcenter is gesloten maar blijft beperkt beschikbaar voor u.

Algemeen: Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en -controles worden uitgesteld tot nader order. Dringende oogtesten en -onderzoeken worden doorgestuurd naar een (oog)arts.

Brillen: Noodgevallen kunnen op afspraak verholpen worden. Een gebroken bril kan hersteld worden, enkel als er geen reservebril voorhanden is. Enkel hoogdringende herstellingen kunnen worden uitgevoerd.

Contactlenzen & producten: Enkel de dringende aankopen van contactlenzen en lensvloeistoffen kunnen verkocht worden. Elke aankoop die uitgesteld kan worden, dient effectief uitgesteld te worden voor wat betreft brillen en contactlenzen.

Winkel: Te allen tijde kan slechts 1 klant tegelijk in de winkel aanwezig zijn en te allen tijde blijft de winkeldeur gesloten. Dringende contactlenzen en vloeistoffen kunnen besteld worden op onze website. Na betaling per overschrijving met duidelijke vermelding van de naam van de klant kunnen de contactlenzen worden geleverd of overhandigd volgens bovenvermelde regels.

Telefonisch contact: 0473 92 72 73 | 0477 29 12 24 | 0476 35 73 04