Brilcenter

_87A5209_1920

De perfecte oplossing voor uw ogen


Met meer dan 25 jaar ervaring weten we hoe we u als klant op uw gemak kunnen stellen. Of u nu kiest voor een bril of contactlenzen, wij bieden altijd de perfecte oplossing voor uw ogen. Ook als u erg slecht ziet (low vision).

Oogonderzoek


Om u de juiste glazen of contactlenzen te kunnen adviseren, voeren wij een oogmeting uit. Brilcenter beschikt over de juiste apparatuur om een correcte meting uit te voeren. Dit duurt slechts enkele minuutjes. Let wel, dit oogonderzoek mag niet gezien worden als een vervanging voor een bezoek aan de oogarts.

Slijpatelier


Brilcenter is uitgerust met een eigen slijpatelier. Zo kunnen we een optimale service bieden en hebben we het productieproces grotendeels in eigen handen.

Brillen & contactlenzen


Bij Brilcenter kan je niet alleen terecht voor optische brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Ook contactlenzen zijn een van onze specialiteiten. We garanderen een correcte opvolging. Zo helpen we u graag verder indien u vragen heeft of helpen we u op weg bij het inbrengen van uw contactlenzen.

De laatste trends


We volgen de laatste trends op de voet. Ons team brengt regelmatig bezoekjes aan de beurzen in Milaan en Parijs om op de hoogte te blijven van de laatste modellen en technieken. Wij bieden u uitsluitend kwaliteitsproducten.

Bij Brilcenter bent u gegarandeerd in goede handen.

Onze klanten helpen zoals we zelf graag geholpen willen worden is onze leuze en missie. Het geeft een goed gevoel wanneer we hen vol overtuiging met een mooie passende bril de zaak zien verlaten.

Geert, zaakvoerder